Unieke kijk op architectuurfotografie

GRVTY van Garay Arango – Architectuur ontleed

Redactie DIGIFO... 1062 0
Menig architect is begonnen met het spelen met een blokkendoos. Door de blokken op elkaar te stapelen kan je al snel iets maken dat lijkt op een indrukwekkend flatgebouw en ook is het met een blokkendoos mogelijk om heel makkelijk de verschillende delen van een gebouw te onderscheiden. Garay Arango verandert zijn architectuurfoto's in een virtuele blokkendoos en gebruikt zijn werk om gebouwen te ontleden.

In de fotoserie GRVTY toont Arango prachtige gebouwen die hij op subtiele wijze ontleed, door de verdiepingen van elkaar te scheiden en als het ware uit elkaar te trekken. Het resultaat is een bijzondere fotoserie van moderne architectuur op een unieke wijze in beeld gebracht.GRVTY van Garay Arango GRVTY van Garay Arango GRVTY van Garay Arango GRVTY van Garay Arango GRVTY van Garay Arango GRVTY van Garay Arango GRVTY van Garay Arango GRVTY van Garay Arango Lees ook: Prachtige abstracte composities van architectuur

Garay Arango

Garay Arango is een getalenteerde fotograaf uit Colombia die zich vooral richt op architectuurfotografie. Vrijwel al zijn werk is zwart-wit, hoewel hij soms een uitstapje maakt naar kleurenfoto's .

Kijk voor meer werk van Arango op zijn Instagram-account.
Alle foto's © Garay Arango, gepubliceerd onder een Creative Commons licentie.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie