Vliegensvlug op Kickstarter

Greatest Hits van Peak Design - Nu vernieuwd op Kickstarter

Redactie DIGIFO... 561 0
Peak Design is groot geworden dankzij Kickstarter. Daarom komt het bedrijf nu met een vliegensvlugge Kickstarter-campagne van vijf dagen om een aantal nieuwe versies van hun populairste producten te ontwikkelen.

Peak Design heeft veel te danken aan Kickstarter. Toen Peter Dering zeven jaar geleden het bedrijf opstartte vroeg hij aan de hele wereld om te helpen met het ontwikkelen van de Capture Pro, een handige clip waarmee je je camera comfortabel en handzaam kan opbergen. Sinds dien heeft Peak Design zes succesvolle Kickstarter-campagnes gevoerd om geld in te zamelen voor het ontwikkelen van hun producten. Om dat te vieren is het bedrijf nu een vliegensvlugge Kickstarter-campagne gestart, van slechts vijf dagen, om een aantal nieuwe versies van populaire producten op de markt te brengen. En na één dag is de beoogde $100.000,-  al ruimschoots gehaald.

Lees ook: Hands on: Nieuwe Everyday Sling van Peak Design

Greatest Hits van Peak Design

Met deze campagne wil Peak Design drie van hun meest populaire producten nieuw leven inblazen. Zo komt het bedrijf met een nieuwe versie van de Capture, de cameraclip waar het allemaal mee begon, de 'Slide', een comfortabele en stevige camerariem en de 'Slide Light' een lichtere versie beschikbaar voor lichtere camera's.

Kijk voor meer informatie op deze Kickstarter-pagina of de website van Peak Design.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie