Gratis je foto’s afdrukken tijdens het Foto Print Festival

Redactie DIGIFO... 857 0
Van donderdag 31 augustus tot en met 14 september wordt de Kamera Express fotoservice in het zonnetje gezet. Tijdens het Foto Print Festival profiteer je van allerlei leuke acties.

Zo worden er gratis fotoafdrukken weggegeven en maak je kans op een Xpozer fotoprint van 50x75cm.

20 gratis fotoafdrukken!

Voor iedere klant die meer dan € 50 besteedt, heeft Kamera Express een cadeautje: 20 gratis fotoafdrukken! Hoe dit in zijn werk gaat? Iedere klant, zowel in de winkel als online, krijgt een voucher met daarop een actiecode. Deze code is direct te verzilveren via de online fotoservice of natuurlijk via de app en in te wisselen t/m 31 oktober 2017.

Online fotoservice

Veel foto’s op je PC die het verdienen om afgedrukt te worden? Maak dan gebruik van de online fotoservice! Naast fotoafdrukken kun je hier ook kiezen voor wanddecoratie. De keuzemogelijkheden zijn enorm. Kies bijvoorbeeld voor aluminium, canvas, dibond, forex, hout of plexi.Kamera Express

Fotoservice app

Heb je geen PC of laptop in de buurt, maar wil je tóch foto’s afdrukken? Dat kan met de Kamera Express app! Via deze app kun je je favoriete foto’s laten afdrukken in verschillende formaten met glanzende of matte afwerking. Het is ook mogelijk om wanddecoratie en kaarten te bestellen via de app! Hoe dit in zijn werk gaat? Simpel! Je hoeft slechts een paar stappen te doorlopen en een paar dagen later heb je jouw foto’s al in huis.

  •  Stap één: misschien nog wel het moeilijkste van alles: het selecteren van je mooiste foto’s. Kun je niet kiezen? Dan neem je ze toch allemaal?!
  •  Stap twee: kies het juiste formaat. Wanneer de verhouding van de foto’s afwijkt, geeft de app dit aan. Vervolgens kun je je foto’s naar wens bijsnijden, zodat je altijd de juiste uitsnede hebt!
  • Stap drie: kies het gewenst aantal foto’s. Ga voor één exemplaar, bestel er twee of kies er zoveel je wilt. Alles is mogelijk!
  • Stap 4: vul je gegevens in.
  • Stap 5: kies een aflevermethode: haal je je foto’s op in de winkel of laat je ze thuisbezorgen?
  • Stap 6: controleer je bestelling: Heb je een kortingscode? Die kun je bij deze stap invullen. 
  • Stap 7: betaal. Als de betaling gelukt is, liggen jouw foto’s binnen enkele dagen op de mat. Heb je een kortingscode? Die kun je bij deze stap invullen.

De app is beschikbaar voor iOS en Android.Kamera Express

Photowall of fame

Op de Facebookpagina van Kamera Express is de Photowall of Fame fotowedstrijd te vinden. Daarbij kun je je beste foto’s insturen. Als jouw foto vervolgens geselecteerd wordt, maak je kans op een Xpozer van 75x50cm t.w.v. €55,95! Een fotoafdruk op Xpozer is haarscherp, ontspiegeld, heeft waanzinnige kleurechtheid en biedt maximaal detail. Uniek is het aluminium wisselframe. Daarmee kun je foto’s losklikken en vervangen. Zo kun je je foto’s snel en gemakkelijk wisselen: wanneer en zo vaak je maar wilt.  Wil jij kans maken op een Xpozer? Like dan de Facebookpagina en stuur hier je foto’s in!

Kamera Express

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie