GFX Challenge Grant Program: maak kans op een beurs t.w.v. $ 10.000

Redactie DIGIFOTO Pro 647
Het GFX Challenge Grant Program, gesponsord door FUJIFILM, is een subsidieprogramma dat vorig jaar is gestart. Het kent 5 Global Grant Award en 10 Regional Grant Award toe om aspirant-creatieven te helpen hun beeldvormingsprojecten tot leven te brengen. Het is ontworpen om de vaardigheden van opkomende / veelbelovende makers van inhoud te koesteren en te ontwikkelen, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om inhoud te maken over onderwerpen die voor hen een belangrijke betekenis hebben, terwijl ze ervaring opdoen met behulp van FUJIFILM GFX System-apparatuur.

Voorgestelde projecten kunnen worden ingediend als foto's of in een filmformaat. Aan het einde van de productieperiode in augustus 2023 wordt de definitieve inhoud van de prijswinnaars getoond op de website van fujifilm-x.com. Er zal ook een tentoonstelling worden gehouden in FUJIFILM SQUARE, een galerie in het hoofdkantoor van FUJIFILM in Roppongi, Tokio.

Dien een projectvoorstel in voor een kans om een $ 10.000 Global Grant Award of een $ 5.000 Regional Grant Award te ontvangen en zet de eerste stap in het omzetten van jouw creatieve idee in realiteit!

Er is geen aankoop nodig om mee te doen of te winnen! 

Hoe werkt het? 

  • Lees deze pagina en de programmaregels in het aanvraagformulier.
  • De applicatie is geopend tot 30 november 2022. Wees er snel bij! 
  • Het programma staat open voor zowel amateur- als professionele fotografen en videografen.

Stel een creatief project voor

Dit is jouw kans om groot te denken! Laat weten wat je altijd al hebt willen maken vergeet niet dat je jouw inzending duidelijk moet communiceren wat je zou kunnen bereiken als je een van de wereldwijde of regionale subsidies zou ontvangen. Het programma is wereldwijd toegankelijk en daarom moeten voorstellen in het Engels gedaan worden. Taalvaardigheid maakt geen deel uit van de beoordelingscriteria.

Meer informatie of direct meedoen? 

Ga naar de speciale actie pagina via: fujifilm-x.com/global/special/gfx-challenge-program/2022/

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie