Geartip van de dag

Geartip van de dag: Mindshift Rotation 180° Panorama 22L

Redactie DIGIFO... 530 0
Er zijn duizenden producten op de markt om het jou, als fotograaf, zo makkelijk, aangenaam en leuk mogelijk te maken. Er zijn zo veel producten dat het lastig kan zijn om door de bomen het bos te blijven zien, en het worden en steeds meer. Daarom geven wij elke dag een geartip van de dag.

Het is niet altijd even makkelijk om je camera bij de hand te houden. Natuurlijk wil je op elk moment een foto kunnen maken, en daarom het liefst de camera continu om je schouder laten hangen, maar als je een keer valt en je camera breekt ben je nog verder van huis. Als je je camera veilig wilt houden is het verstandig om deze in een stevige cameratas te bewaren, maar dan duurt het weer lang voordat je je camera in de aanslag hebt.Geartip van de Dag

Mindshift Rotation 180°

Cameratassenfabrikant Mindshift heeft hier dé oplossing voor gevonden. Een rugzak met een speciaal cameracompartiment dat je met één hand voor je buik kan schuiven. Zo kan je snel bij je camera en hoef  je niet steeds je tas af te doen als je een foto wil maken. Ideaal voor stevige wandelingen, mooie ski-touren en lange fietstochten. Verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, dus voor elk wat wils.

Kijk voor meer informatie op de website van Mindshift en importeur Transcontinenta.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie