Claim jouw cashback!

Fujifilm X-series wintercashback

Christel de Wolff 662 0
Heb jij je zinnen gezet op een Fujifilm X-serie camera of objectieven? Dat treft, tot en met 10 januari 2019 kun je gebruik maken van een interessante cashback actie. Je voordeel kan oplopen tot wel € 300!

Bij aankoop van geselecteerde Fujifilm X-serie camera's en objectieven kun je nu tot wel € 300 cashback claimen. Voor wie in de promotieperiode (van 10 oktober 2018 tot en met 10 januari 2019) een nieuwe Fujifilm-camera koopt, komt in aanmerking voor de cashback-actie. Tweedehands en refurbished producten zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.  

Hoe werkt de cashbackactie? 

Je koopt een camera of objectief in de winkel of webshop. In verband met het wettelijk retourrecht en afkoelfase kun je pas na 30 dagen na aankoop je cashbackclaim indienen. Voor een geldige claim heb je een aankoopfactuur of -ontvangsbewijs nodig. een orderbevestiging is niet genoeg. Om twijfelt te voorkomen, de datum van aankoop telt als dag 1. Je kunt tot 10 maart 2019 je cashbackclaims indienen. Claims die buiten die periode worden ingediend, worden afgewezen, dus zorg dat je er op tijd bij bent om van het voordeel te profiteren! Om jouw cashback te claimen dien je een account aan te maken op FUJIFILM-Connect.com.

Kleine lettertjes onleesbaar? Klik hier om de foto uit te vergroten!

Verdere voorwaarden van de Fujifilm X-series cashback actie

Om mee te mogen doen moet je ten  minste 18 jaar oud zijn, woonachtig zijn in de EU en het product in Nederland hebben gekocht. Let op! De aankoop moet worden gedaan bij een gekwalificeerde winkelier. Bekijk hier een lijst van de in aanmerking komende winkels en webshops.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel