Een adembenemende fotoserie over Chili

Fotoserie: Zo zag je Chili nog nooit

Jasper van Bladel 366 0
Jérémy Dartigues, alias Kreatica, is een 36-jarige grafisch designer en fotograaf uit Frankrijk. Hij komt dan uit Frankrijk, momenteel leeft hij reizend over de wereld. Hij kan zijn werk namelijk overal doen via email en computer. Onlangs reisde hij door Chili en Argentinië en maakte in dat eerste land een bijzonder fraaie fotoserie.

Tijdens zijn reis naar Chili kwam hij terecht in de woestijn van Atacama. Een ruig en veelzijdig gebied dat er heel veel gezichten heeft. Het is een erg droog gebied, waardoor sommige plekken er bijna buitenaards uitzien. Jérémy: ‘De landschappen in Chili overtroffen mijn stoutste verwachtingen en het was een prachtige reis. Ik heb mooie foto’s kunnen maken en heel aardige mensen ontmoet. Ik zou Chili aan iedereen willen aanraden! Hopelijk kan ik nog lang blijven reizen, want dit leven bevalt me wel.’

Dertien jaar lang werkte Jérémy bij een reclamebureau, maar in 2014 begon hij voor zichzelf en verzorgt nu reclame, grafisch design en fotografie voor allerlei opdrachtgevers. Hij reist rond de wereld en gaat binnenkort een tijdje als assistent bij een fotograaf in Montreal werken.

W: kreatica.fr

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper