Fotografie experts gezocht voor interview

Fotografie experts gezocht

Eefke Burg 769 0
Welke computer gebruik je om jouw foto's na te bewerken? Welk programma gebruik jij het liefst voor de nabewerking? Windows of Mac? Als beginnende maar ook gevorderde fotograaf is dit iets waar je vaak benieuwd naar bent, om te bekijken wat andere fotografen gebruiken en of jij hierin nog wat kan veranderen. Voor in de aankomende edities van DIGIFOTO Pro willen we een serie schrijven om te bekijken waar fotografen gebruik van maken en we zijn hiervoor op zoek naar fotografie experts!

Waarvoor hebben we fotografie experts nodig?

We willen graag een aantal fotografie experts interviewen over hoe ze te werk gaan en welke apparatuur ze hiervoor gebruiken. Je wordt hiervoor telefonisch geïnterviewd en dit zal maximaal een halfuur van je tijd in beslag nemen. Uiteraard wordt je met je naam genoemd en is er ook ruimte voor een korte profielschets met hierbij een link naar je portfolio.

Geïnteresseerd?

Zou je graag wat vragen voor ons willen beantwoorden, dan horen we dat uiteraard graag. Stuur hiervoor een bericht dat je geïnteresseerd bent, door te reageren op onze oproep op Facebook of door ons een e-mail te sturen naar digifoto@clipboard-publishing.nl.  We zijn benieuwd naar wie je bent, hoe lang je fotografeert en wat je specialisme hierin is.

Ook andere fotografie experts gezocht

Ben je helemaal gek van fotografie en zou je graag aan de slag willen gaan als redacteur? Ga aan de slag met alle andere fotografie experts van onze redactie. Lees hier meer.

We hopen snel van je te horen!

afbeelding van Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke