Fotoboekenbeurs Pennings Foundation in Eindhoven

Max Mostert 296 0
UPDATE: EVENEMENT TOT NADER ORDE UITGESTELD IN VERBAND MET CORONA-MAATREGELEN. NIEUWE DATUM NOG NIET BEKEND GEMAAKT. Zondag 22 maart 2020 organiseert Pennings Foundation in Eindhoven de vierde editie van de Fotoboekenbeurs. Op de Fotoboekenbeurs worden nieuwe, tweedehands en antiquarische fotoboeken aangeboden.

Uit boeken kun je goed leren. Haal er je algemene informatie, handige stappenplannen, inspiratie en nog veel meer uit. Met de komst van nieuwe technieken dreigen fotoboeken op de achtergrond te raken. Zo kiezen veel leergierigen ervoor om hun kennis te halen van een website, ‘e-reader’, YouTube-video of misschien wel een online workshop of masterclass.

Pennings Foundation in Eindhoven staat gelukkig nog achter het presenteren van fysieke boeken. En niet voor niets; een boek is toch meer een beleving dan een website of een boek op een e-reader. Een boek kun je ook ruiken, hoef je niet op te laden en kun je onderdeel maken van je interieur, door het te presenteren in een mooie boekenkast.

Je oude boeken verkopen

Nog een voorbeeld van boeken is dat je ze kunt ruilen of verkopen. Je komt in contact met andere boekenliefhebbers en komt op die manier aan boeken die je nog niet had en geeft op jouw beurt de ander weer iets om uit te leren.  De Fotoboekenbeurs in Eindhoven is gratis te bezoeken. Het is dé plek waar je moet zijn als je een fotoboekenfanaat bent. Wil je graag jouw boeken verkopen? Dan dien je een tafel te reserveren waarop je jouw collectie mag uitstallen.

Over de Fotoboekenbeurs

De Fotoboekenbeurs vindt plaats op zondag 22 maart, van 11.00 tot 16.00 in Pennings Foundation te Eindhoven. Bezoek de website voor meer informatie en eventueel het reserveren van een tafel.