Foto expositie in Studio Stad Hasselt - Up close & Avstand

Redactie DIGIFO... 1049 0
Tijdens deze duo expositie tonen vrienden en fotografen Patrick Peters en David Rozemeyer elk hun unieke blik op de wereld om hen heen. Patrick kiest voor het leven op en langs onze straten, David schetst een intiem portret van de leefwereld van zijn zus in het hoge noorden van Noorwegen. Tijdens deze expo brengen zij deze verschillende werelden mooi samen. 

“De bijzondere momenten van het alledaagse vangen en op een piëdestal plaatsen, om het zichtbaar te maken voor iedereen, dat is mijn drijfveer” zegt Patrick Peters over zijn foto’s. David verteld dan weer: “Als fotograaf zoek ik graag de schemer op. Ik hou van het spel tussen daglicht en kunstlicht. Avstand is een portret van het leven van mijn zus in Noorwegen die afscheidt neemt van haar leven daar”. 

“Hoe verschillend deze werelden ook mogen zijn, in beide interpretaties staan de relaties die wij als mens aangaan met onze omgeving centraal”, besluit Patrick Peters. 

In totaal presenteren zij een 90-tal werken in Studio Stad, dus kom zeker eens kijken en laat je meevoeren in hun verhaal. 

Van 5 januari tot 22 januari 2023 is iedereen welkom in Studio Stad, Sint-Jozefstraat B10, 3500 Hasselt. Open van maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 18:00, zaterdag 10:00 tot 18:00, zondag 13:00 tot 17:00. Toegang is gratis. 

Foto David Rozemeyer, zonder titel. 

Foto van Patrick Peters getiteld “The Smurfroom” 

Hier vind je meer interessante exposities: 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie