Focus op Fotografie: 360º-fotografie en -video

Christel de Wolff 1473 0
Ben jij geïnteresseerd in 360 graden fotografie en/of -video maar weet je nog niet precies hoe je dat aan moet pakken? Auteur Wiebe de Jager neemt je mee in de wereld van 360 graden opnames.

Focus op Fotografie: 360º-fotografie en -video

De techniek van het fotograferen of filmen van scènes in 360° is nog vrij jong, maar wint snel aan populariteit. Fabrikanten van opnameapparaten spelen daar handig op in en nieuwe hardware ziet dan ook met regelmaat het levenslicht. Maar met alleen een 360°-camera maak je natuurlijk nog geen goede opname! Wiebe de jager – bekend van zijn boeken over dronefotografie en dronevideo – heeft zijn ruime ervaring met het maken van 360°-opnamen in dit praktische boek helder verwoord, gelardeerd met mooie foto's, veel links naar online-content en uiteraard de nodige tips, trucs en do’s en don’ts. Zo gaat hij in op actuele apparatuur, maar dringt hij er bij de aspirant-360°-foto- of videograaf ook op aan goed na te denken over de vraag wanneer een 360°-opname echt iets toevoegt. Wil jij deze kant op, dan is dit boek een must!

Focus op Fotografie: 360º-fotografie en -video

Titel: Focus op Fotografie: 360º-fotografie en -video
Prijs: €27,99
Auteur: Wiebe de Jager
ISBN: 9789463560160

Focus op Fotografie: 360º-fotografie en -video is verkrijgbaar in de boekhandel en cameraspeciaalzaak of via Uitgeverij Van Duuren Media.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel