Firmware 2.0

Betere Autofocus en meer na firmware-update Panasonic GH5

Redactie DIGIFO... 949 0
Panasonic heeft een nieuwe firmware-update gelanceerd die de prestaties van de Panasonic Lumix GH5 nflink verbeterd. Panasonic heeft met het ontwikkelen van de update geluisterd naar de verzoeken van gebruikers en biedt nieuwe mogelijkheden waar de gebruiker blij van wordt.

Zo is het na het installeren van de update mogelijk om tethered opnames te maken, zodat je in de studio direct je foto’s op een groot scherm kan zien, en laten zien, en snel aanpassingen kan maken van de kleinste details. Ook levert de update verbeterde autofocusmogelijkheden, meer opties met 6K- en 4K-PHOTO, zoals de mogelijkheid tot Loop Recording en een kortere wachttijd, en biedt de update een HDR-videofunctie.Panasonic Lumix GH5

Lees ook: Review Panasonic Lumix GH5: Nieuwe videokoning

Panasonic Lumix GH5

Toen Panasonic vorig jaar de GH5 introduceerde, maakte ze de stap naar professionele camera-apparatuur met een MFT-sensor. Wat deze camera onderscheidt van andere professionele fotocamera’s zijn de uitgebreide video-mogelijkheden zoals filmen in 4K met een 4.2.2 subsampling en met een frame rate van 60bps. Met deze firmware-update worden niet alleen de foto-functies uitgebreid, maar wordt deze camera ook een nog betere videocamera.

Kijk voor meer informatie en om de firmware-update te installeren op de website van Panasonic.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie