Elinchrom komt met ELB 500 TTL batterijflitssysteem

Elinchrom komt met ELB 500 TTL batterijflitssysteem

Itam van Teeseling 418 0
De ELB500 iseen handig batterijflitssysteem voor in de studio of voor op locatie. Naast 500W aan stroom komt de krachtpatser ook met allerlei handige functies zoals TTL-ondersteuning, highspeed sync, Active Charging en Full Asymmetry met ingebouwde Skyport.

TTL-ondersteuning

De ELB500 TTL is het eerste batterijflitssysteem van Elinchrom met TTL-ondersteuning. Het wordt hiermee makkelijker om totale controle te hebben over je flitslicht.

Krachtpatser pur sang

De ELB 500 TTL levert tot 500W aan vermogen, waarmee genoeg licht gecreëerd kan worden om tegen de zon in te fotograferen. Daarnaast biedt Elinchrom Pro transmitter toegang tot High Speed Sync. Hierdoor kunnen nauwkeurig snelheden worden gesynchroniseerd tot wel 1/8000s. Op vol vermogen kan de flitser tot 400 flitsen op één accu bewerkstelligen. Tevens kan hij ook aangesloten worden via Active Charge op netstroom, waardoor ook voor studiogebruik erg prettig is.

Lichtkwaliteit

Ook aan de lichtkwaliteit is gedacht. De flitser is 10 keer krachtiger dan een normale flitser. In combinatie met andere Elinchrom- accesoires en instelling is het licht volledig naar smaak aan te passen.

Klik hier voor meer informatie.

afbeelding van Itam van Teeseling

Itam van Teeseling | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Itam