DIGIFOTO op reis

Een reis langs de mooiste voordeuren ter wereld

Christel de Wolff 209 0
Waar gaat de reis naar toe deze zomer en mag de camera mee? Om niet te verdrinken in allerlei indrukken die op de foto moeten, kun je er voor kiezen om tijdens je reis je bezig te houden met één thema. Welk thema? Dat is geheel aan jou, maar als we een tip mogen geven… kijk eens naar deze prachtige voordeuren!

In Nederland geldt vaak: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. We kennen de prachtig versierde voorgevels van huizen dan ook alleen van verre reizen. En iedere regio die je bezoekt heeft weer een andere stijl. Verschillende fotografen leggen zich toe op het fotograferen van bijzondere gevels en voordeuren. Op Instagram is het een ware trend geworden. @Doorsoflisboa, @doorsofldn, @iraniandoors… de inspiratie is eindeloos.

Een reis langs de mooiste voordeuren ter wereld

Laten we er een paar bekijken:

 

Jouw mooiste reisfoto is een prijs waard

Fotografeer jij ook prachtige voordeuren op reis of heb je je gespecialiseerd in een heel ander onderwerp? Wij zijn benieuwd naar jouw mooiste reisfoto's. Upload ze in onze Gallery om kans te maken op fantastische prijzen. Hoe precies? Klik snel door naar onze Fotowedstrijd Reizen!

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel