Een overzicht van de beste mobiele blackjack spelletjes

Christel de Wolff 244 0
Soms wil je gewoon even ontspannen en een spelletje spelen. Dit zijn de leukste en beste mobiele blackjack spelletjes.
Als je gek bent op blackjack en ook mobiel wilt kunnen spelen dan zijn er een flink aantal opties voor dit populaire kaartspel. Aangezien de groei van online games niet te remmen valt en online gokken steeds populairder aan het worden is hebben wij ook even gekeken naar wat er online beschikbaar is. Dit zijn een aantal van de spellen die wij aanraden.

Blackjack (Brainium Studios)

Deze mobiele variant is prachtig ontwikkelt en zorgt ervoor dat je snel het spel onder de knie krijgt. Het is uitdagend genoeg voor een leuke middag en gemakkelijk genoeg om het spelletje te begrijpen. Aangezien het spel geen optie biedt om extra opties te kopen vinden we dit al buitengewoon interessant. Als je een beginner bent dan kun je hints en tips aanzetten om er zo achter te komen wat de beste strategie is voor jou.

Card Counter

We hebben het eerder gehad over het gemak en de mogelijkheid met betrekking tot kaarten tellen. Met deze game kun je echt blijven oefenen met het tellen van kaarten en op die manier beter anticiperen wat er gaat komen. Het spel heeft een duidelijke interface die je niets in de weg legt en dit spel zal ervoor zorgen dat je snel de logica en de strategie echter het tellen van kaarten door hebt.

BlackJack Online – Just Like Vegas!

Zoek je een spel dat misschien wel mobiel beschikbaar is maar toch ook een prachtig beeld biedt? Dan is dit zeker een optie voor je. Het is gemaakt om je een authentieke versie van het echte Vegas spel te geven maar is ook gemaakt voor mensen die een mooiere spelervaring willen. Wat dit spel zo bijzonder maakt is dat je elke dag als je speelt speciale bonussen ontvangt. Als je het dus niet erg vindt om af en toe een notificatie van een spelletje te ontvangen dan is dit een prima optie.

Ultimate BlackJack Reloaded

Deze tweede versie van dit spel is echt een spel dat vol zit met prachtige opties. De ontwikkelaars van het spel hebben er alles aan gedaan om het spel zo realistisch mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat je als speler toch nog steeds een leuk spelmoment tegemoet gaat. Het fijne van dit blackjack spel is het feit dat je alles aan kunt passen naar jouw eigen wensen. Zorg ervoor dat je het een keer uitprobeert en pak die winst!

BlackJack 21

Daar waar veel verschillende ontwikkelaars gaan voor een traditioneel uiterlijk kiezen de makers van BlackJack 21 ervoor om een beetje futuristisch aan te pakken. Het moderne beeld geeft je wel een beetje het Las Vegas gevoel van de toekomst. Daarnaast maakt de integratie met Facebook het gemakkelijk om vrienden en kennissen uit te dagen voor een spelletje blackjack.

Blackjack Free

Er is een reden dat Blackjack Free populair blijft – het is namelijk een compleet gratis versie van het populaire blackjack online spelletje. Zowel spelers die al ervaring hebben als spelers die voor de eerste keer spelen kunnen zich hier goed in vinden. Als je dan toch wilt leren spelen dan is gratis spelen om zeker te weten dat blackjack ook echt een game voor jou is een leuke eerste stap als je het ons vraagt.

Zelf verder kijken naar andere opties

Natuurlijk zijn dit niet de enige blackjack spelletjes die het waard zijn om een keer te proberen, maar we vinden het wel degelijk een paar van de beste games die je momenteel kunt proberen. Maak je eigen keuze en laat het ons weten als je iets beters bent tegengekomen. Wij zijn heel benieuwd welke spelletjes jouw voorkeur hebben.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel