Laat je inspireren door filmmakers, fotografen en andere creatieven!

Een meetup voor beeldmakers

Remco Stunnenberg 182 0
De gearbooker community staat voor het met elkaar verbinden van creatieven. Voor het uitwisselen van gear, maar zeker ook van skills, kennis, verhalen en het vergroten van je netwerk.Om die reden organiseert Gearbooker op donderdagmiddag 21 februari 2019 een mooi event. Een "Meetup voor makers". Je zult geïnspireerd worden door filmmakers, fotografen en andere creatieven!

Tijdens dit event ontmoet je makers onder het genot van een drankje en een hapje op een bijzondere locatie met prachtig uitzicht over de Rotterdamse havens én in de aanwezigheid van bedrijven als Canon, SIGMA, Tamron, Xeen en Samyang om hun gear tijdens de meetup real-life te kunnen uitproberen!

Je hoort en ziet onder andere

Ruben Smit, Nederlands filmmaker en fotograaf, inmiddels landelijk bekend en vermaard via zijn films 'De Nieuwe Wildernis' en 'WAD'. Hij zal vertellen over de creatieve en productionele totstandkoming van zijn films.

Lees ook: WAD! werd Ruben Smit bijna fataal

Leandro Valentino Obrie, founder en filmmaker van studio 'Super Random'. Leandro produceert met zijn studio content voor de nieuwe generatie waaronder verticaal, het nieuwe horizontaal. Door de explosieve groei van content via smartphones, wordt verticaal de nieuwe standaard. Leandro zal laten zien hoe zij dit nieuwe formaat omarmen en succesvol inzetten voor hun klanten.Aanwezige merken

- Canon
- Lensbaby
- Samyang
- SIGMA
- Tamron
- Xeen
- Zeiss


Hun gear kan uitgebreid worden geprobeerd, zowel voor filmmakers als fotografen.

Tickets

Ben je erbij tijdens deze inspirerende meetup? Koop hier dan snel je ticket.

Locatie

Rotterdam Science Tower, Marconistraat 16 in Rotterdam. De locatie is prima bereikbaar per auto en OV. Parkeren is gratis.

Lees ook: Fotoboek gaat door waar de film WAD! eindigt

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco