Dit is de nieuwe lijn Canvas React-geheugenkaarten

Redactie DIGIFO... 854 0
Kingston heeft de nieuwe Canvas React geheugenkaartenlijn gelanceerd. Deze kaarten hebben uitgebreide testen ondergaan waardoor betrouwbaarheid gegarandeerd wordt.

De op 12 maart gelanceerde Canvas React geheugenkaartenlijn geeft gebruikers de ruimte om te kiezen voor de beste opslagmedia die momenteel beschikbaar zijn op de markt. De geheugenkaarten zijn ontworpen om betrouwbaarheid, flexibiliteit en prestaties te leveren voor ieder project. Naast de uitvoerig geteste levensduur kunnen gebruikers de Canvas kaarten zonder problemen meenemen naar elke plek waar hun fantasie ze brengt. 

Wat zijn de beste opties voor professionals?

Canvas React is ontworpen om net zo snel te zijn als de fotograaf die hem gebruikt. 4K-video’s en prachtige burst mode-foto’s vol met actie zijn geen enkel probleem. De Canvas React-kaarten zijn getest op een lange levensduur waardoor erop vertrouwen dat items veilig worden opgeslagen bij het gebruik van je DSLR of spiegelloze camera’s.

De kaart is verkrijgbaar in meerdere geheugencapaciteiten tot 256GB en biedt daarmee genoeg ruimte om een gehele shoot vast te leggen. De kaart is water-, schok- en vibratiebestendig en bestand tegen de meest extreme condities en temperaturen. Bovendien is de kaart beschermd tegen röntgenstralen zodat je zorgeloos van je vakantie of zakenreis kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken over je materiaal en geheugen.

SDR-CAMERA

Waarom upgraden?

Er zijn een aantal signalen die aangeven dat je je huidige geheugenkaart moet vervangen:

  • Een lange buffertijd: als je de sluiterknop indrukt en de camera neemt het shot, maar loopt vervolgens vast tot het beeld volledig naar de geheugenkaart is geschreven.
  • Beschadigde videobestanden: videocamera’s kunnen beschadigde bestanden videobestanden produceren als de dataoverdachtssnelheid niet voldoende is, of de camera past de videokwaliteit aan aan de snelheid van de geheugenkaart. Dit kan ervoor zorgen dat full 1080p HD video’s worden opgeslagen met een veel lagere resolutie.
  • Verkorte videoclips: als een camera een hogere dataoverdrachtssnelheid heeft dan de Flash geheugenkaart, zal de camera pauzeren en de videoclip abrupt beëindigen als het limiet van de kaart bereikt is.
  • Fotograferen in de burst modus: veel camera’s zijn uitgerust met een burst modus waarbij een druk op de sluiterknop een serie foto’s produceert. Dit stelt gebruikers in staat om snel bewegende gebeurtenissen of objecten zoals huisdieren en kinderen vast te leggen. Als de snelheid van de geheugenkaart te laag is, is fotograferen in de burst modus niet mogelijk.

Waarom niet customizen?

Personaliseer de Flash-geheugenkaarten door je logo of digitale bestanden toe te voegen en vergroot daarmee de naamsbekendheid van je organisatie.

Waarom twijfelen? Capture Life on The Move! Ga hierheen voor meer informatie: //kings.tn/Digifotoproreact0318

Alternate

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie