DIGIFOTO Pro 2.2011 nu ook digitaal verkrijgbaar

Redactie 1859 2
Geen extra gewicht in je vakantiekoffer? Lees DIGIFOTO Pro digitaal! Editie 1.2011 is nu te koop via Zinio. De digitale editie is te lezen op je iPad, Android-tablet of smartphone, maar ook op je Windows of Mac-computer.

Net als in de papieren editie lees je interviews met topfotografen, vertellen we je het verhaal achter Impossible en duiken we in de geschiedenis tussen Nikon en de NASA. Daarnaast natuurlijk nog veel meer. Een voorbeeld van het magazine is te bekijken via Zinio.

Prijzen

Voor 3,25 euro bezit je een los exemplaar. Goedkoper dan de winkelprijs van 4,95 en je spaart er een flink pak papier mee uit ook. Nog voordeliger is natuurlijk een abonnement. Voor 15,99 euro krijg je zes edities in je digitale postvakje afgeleverd; tien euro goedkoper dan de papieren versie.

iOS, Android, Windows en Mac

Om DIGIFOTO Pro digitaal te lezen op je tablet of smartphone download je de gratis Zinio applicatie. Na het aanmaken van een gratis account kun je DIGIFOTO Pro aanschaffen en downloaden. Je kunt de digitale edities ook lezen op je Windows of Mac-computer via de Zinio-website.

Afbeelding van DIGIFOTO Pro - de digitale editie

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van VAN HEES ALBERT

mooi initiatief
Van zodra mijn jaarabonnement verloopt neem ik een digitaal abonnement.
vraag me alleen af of je dan alles digitaal kan lezen op Ipad en Mac of moet je kiezen ?

afbeelding van Julian

Kiezen is niet nodig. Het magazine is altijd te benaderen, zowel vanaf je Mac, pc, iPad of ander toestel met toegang tot Zinio.