Deel je alledaagse momenten met de toekomst met een nieuwe project van OPPO

Redactie 229 0
OPPO lanceert een gloednieuwe campagne, 2121 Future Photography Project. Het doel van de campagne is om mensen hun alledaagse herinneringen vast te laten leggen en te delen voor de toekomst. Deel je mooiste foto’s via Instagram en gebruik #DearFuture2121 en #ShotOnOPPO.

OPPO’s Global Brand Ambassador en Academy Award-winnende acteur Eddie Redmayne onthulde het project, 2121 Future Photography Project. Eddie heeft alvast de eerste foto’s voor het project gemaakt met de OPPO Find X3 Pro. ‘Er wordt altijd gezegd dat een foto meer dan duizend woorden zegt. Toch zijn er slechts enkele foto’s die je sprakeloos maken. Vaak zijn dit niet altijd de grote gebeurtenissen, maar juist de kleine alledaagse momenten. Ik denk dat die alledaagse momenten de beelden zijn waar mensen over 100 jaar op willen terugkijken. We willen ook de herinneringen van de kleine dingen, gekke momenten en de dagelijkse bezigheden achterlaten. Met onze foto’s kunnen we die momenten in beeld brengen en delen met de wereld van morgen voor het maken van nieuwe herinneringen,’ vertelt Eddie. 

#DearFuture2121

Het 2121 Future Photography Project nodigt je uit om foto’s van je dag te delen met een boodschap voor de toekomst. Heel ver hoef je niet te zoeken naar inspiratie. Het gaat om de alledaagse momenten, in of om je huis, van je dierbaren of onderweg. Je kan de vastgelegde momenten delen via Instagram onder vermelding van #DearFuture2121 en #ShotOnOPPO.

Prijzenpakket

Het delen van je foto’s doe je niet alleen voor de toekomst. OPPO heeft een pakket met prijzen en awards samengesteld. Elke deelnemer maakt kans op een van de 80 reizen met 330 euro zakgeld. Reis bijvoorbeeld naar (verre) familie of vrienden, of een bucketlist-bestemming, maar in elk geval om nieuwe en waardevolle herinneringen te maken. Daarnaast worden er zo’n 200 foto’s van deelnemers geselecteerd en geplaatst op OPPO's Instagram. Deze deelnemers krijgen een jaar lang gratis toegang tot de professionele fotografiecursussen van MasterClass. Door een gecureerd team van professionele fotografen worden er nog eens 50 winnaars gekozen. Deze winnaars worden aan het eind van de campagne exclusief gepresenteerd op de website en sociale mediakanalen van OPPO.

Deel nu je foto’s op Instagram via #DearFuture2121 en #ShotOnOPPO en maak kans. 

Meer weten over de OPPO Find X3 Pro? Lees hier onze uitgebreide review.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie