Dutch Seasons - A Timelapse Short Film

De Veluwe in vier seizoenen – Rick Kloekke

Redactie DIGIFO... 1220 0
Wij plaatsen regelmatig prachtige timelapse-video's van bijzondere locaties over de hele wereld. Rick Kloekke laat zien dat je helemaal niet ver hoeft te reizen om een mooie timelapse-film te maken en maakte een indrukwekkende video van de Veluwe in vier seizoenen.

In de video zien we het prachtige natuurgebied rond de Posbank in al haar glorie tijdens alle seizoenen van het jaar. De video is zeer indrukwekkend met zonsopkomsten, paarse velden en zelfs de Melkweg, en je zou bijna vergeten dat alle opnames in ons eigen kleine kikkerlandje zijn gemaakt.

Lees ook: In de Spotlight: Rick Kloekke

 

Rick Kloekke

Rick Kloekke is een fotograaf uit Zwolle die zich heeft gespecialiseerd in portret-, landschaps- en timelapsefotografie. Dit laatste vind Kloekke zeer interessant omdat timelapse-video's een wereld zichtbaar maken die voor het blote oog niet te zien is. Om deze timelapse te maken is Kloekke ruim een jaar bezig geweest en ondanks alle frustraties die het met zich mee bracht, zoals om vier uur 's nachts uit bed moeten komen, laat Kloekke weten dat dit het helemaal waard is.

Kijk voor meer informatie over Rick Kloekke op zijn website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie