Meer dan familiekiekjes

De spelende kinderen van Adrian Murray

Redactie DIGIFO... 1368 0
Veel mensen worden ineens enthousiaste fotografen nadat ze kinderen hebben gekregen. Vaak blijft het bij leuke kiekjes voor in een familieboek, maar soms raakt iemand zo gepassioneerd dat ze de camera niet meer neerleggen als hun kinderen wat ouder zijn. Adrian Murray is zo'n fotograaf.

Adrian Murray is een Amerikaanse fotograaf zijn passie voor fotografie combineert met zijn liefde voor zijn kinderen. Dit resulteert in indrukwekkende foto's van kinderen die lekker aan het spelen zijn. Binnenkort wordt Adrian opnieuw vader, dus er zullen waarschijnlijk een hoop nieuwe foto's aankomen.

Indoor Camping by Adrian C. Murray on 500px.com

Forever Friends by Adrian C. Murray on 500px.com

Pure & Simple Joy by Adrian C. Murray on 500px.com

Home Sweet Home by Adrian C. Murray on 500px.com

Builder by Adrian C. Murray on 500px.com

Future Photographer? by Adrian C. Murray on 500px.com

Riding Home by Adrian C. Murray on 500px.com

Train Conductor and his Pup by Adrian C. Murray on 500px.com

Adrian Murray

Adrian Murray was al zijn hele leven omringd door camera's, maar kwam nooit verder dan simpele kiekjes. Toen hij net vader was zag Adrian de foto's van Elena Shumilova en was op slag geïnspireerd. Hij besteedde het grootste deel van zijn vrije tijd in het leren van de fijne kneepjes van het vak en oefende zoveel mogelijk op zijn kinderen. Tegenwoordig is Murray professioneel fotograaf en geeft hij workshops nabewerking die te volgen zijn via zijn website.  

Kijk voor meer informatie op de website van Adrian Murray.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie