De mooiste natuurfoto's in Naturalis Leiden

De mooiste natuurfoto’s te zien in Naturalis in Leiden

Fabienne Keijzer 2086 0
De winnende foto’s van de Wildlife Photographer of the Year 2016 zullen in 2017 te zien zijn bij Naturalis in het Pesthuis in Leiden. Welke natuurfoto’s de jury heeft uitgekozen weten we vannacht om twaalf uur pas.

Wildlife Photographer of the Year

De Wildlife Photographer of the Year competitie bestaat al 52 jaar. Waar ze in 1965 zo’n 500 inzendingen ontvingen zijn dat er nu ruim 50.000. Iedereen kan zich aanmelden. Zowel professionele- als amateurfotografen uit ruim 95 verschillende landen hebben dat dit jaar gedaan.

Naturalis WPY2016

Naturalis 

Vanavond om twaalf uur ’s nachts maakt het Natural History Museum of London niet alleen de winnaar bekend, maar ook welke 100 foto’s er zijn uitgekozen voor de tentoonstelling. De foto’s zijn beoordeeld door een panel van internationale experts, en zijn uitgekozen op hun creativiteit, originaliteit en techniek. De 100 uitgekozen foto’s zullen van eind juni tot begin september 2017 te zien zijn in het Pesthuis van Naturalis in Leiden.

Hier een kleine sneak-peek van de ruim 50.000 inzendingen die het Natural History Museum of London heeft ontvangen.Vorig jaar waren de winnende foto's van de Wildlife Photography of the Year competitie ook al te zien in Naturalis. Lees er hier meer over. 
 

 

afbeelding van Fabienne Keijzer

FabienneKeijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanFabienne