Noord Noorwegen in februari

De Lofoten in de winter - Nick Konstostavlakis

Redactie DIGIFO... 2596 0
De Lofoten is een populaire vakantiebestemming in de zomermaanden. In juni en juli gaat de zon niet onder en door de prachtige natuurlijke omgeving weten steeds meer mensen deze eilandengroep te vinden. In de winter is het een stuk rustiger in de Lofoten, maar Nick Konstostavlakis bewijst dat de eilanden ook in de winter schitterend zijn.

De Lofofoten is een kleine eilandengroep in het noorden van Noorwegen. Doordat de Lofoten boven de poolcirkel liggen zijn de dagen in de zomer zeer lang waardoor het een populaire toeristische bestemming is. In de winter is het vooral heel donker en trekken de eilanden een stuk minder bezoekers. Nick Konstostavlakis reisde vorige maand wel naar deze visserseilanden en liet ons zien dat het ook in de winter een prachtige reisbestemming is.

Lees ook: Fjordlapse: Noorwegen in 4K door Jonas Forsberg

 

Nick Konstostavlakis

Nick Konstostavlakis is een Griekse fotograaf die de hele wereld afreist om mooie beelden te maken, bij voorkeur met een groothoekobjectief om dramatische beelden te maken met een cinematografisch effect. In de afgelopen jaren zijn de foto's van Konstostavlakis geëxposeerd in gerenommeerde galerieën over de hele wereld en stond hij vorig jaar met meerdere foto's in de top 10 van de Sony World Photography Awards.

Kijk voor meer informatie op de website van Nick Konstostavlakis.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie