Maak betere foto's door je eigen kwetsbaarheid te tonen

De kracht van kwetsbaarheid – Cory Richards

Redactie DIGIFO... 2345 0
'Kwetsbaarheid is essentieel voor het maken van goede foto's'. Cory Richards is een fotograaf die de hele wereld afreist om de meest fantastische foto's te maken. In deze video vertelt hij hoe belangrijk hij het vindt om je eigen kwetsbaarheid te tonen. Niet alleen aan het onderwerp van je foto's, maar vooral ook naar de kijker.

Richards is liefhebber van 'echte' foto's die je diep in je ziel kunnen raken. 'Je wil je onderwerp fotograferen op het moment dat ze ergens anders aan denken. Het moment dat jij niet maar aanwezig voor ze bent en ze gewoon hun gang gaan. Dan krijg je pas 'echte' foto's.'

Lees ook: A Tribute to Discomfort -  Cory Richards

 

Cory Richards

Cory Richards is een bijzondere fotograaf die de hoogste bergen ter wereld beklimt en ondertussen alle continenten heeft bezocht. Een aantal jaar geleden wist hij op de cover van National Geographic te komen met een selfie die hij van zichzelf maakte na het overleven van een enorme lawine. In de video verteld hij geëmotioneerd het verhaal achter deze foto en hoe het maken van de selfie een middel was om een traumatische ervaring te verwerken.

Kijk voor meer informatie op de website van Cory Richards.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie