Prachtige foto's en goede tips

De fotoreis van Mads Peter Iversen naar de Faeröer-eilanden

Redactie DIGIFO... 2003 0
Wil je een fotoreis boeken maar weet je nog niet zo goed waar je heen wilt? De Deense fotograaf Mads Peter Iversen heeft onlangs de Faeröer-eilanden bezocht en heeft een serie video's gemaakt waarin hij per eiland de beste fotolocaties laat zien. De eerste video, met prachtige foto's, staat nu online.

De Faeröer is een kleine eilandengroep in de noordelijke  Atlantische Oceaan waar de omstandigheden behoorlijk zwaar kunnen zijn. Het weer slaat er om de haverklap om en het is niet ongebruikelijk dat je het ene moment in je T-shirt in de zon loopt en vijf minuten later dik ingepakt moet schuilen voor een sneeuwstorm. Desondanks wordt deze eilandengroep een steeds populairdere vakantiebestemming, zeker voor landschapsfotografen. Mads Peter Iversen bezocht deze eilanden en maakt per eiland een korte video over de beste fotolocaties, met handige tips en de prachtige foto's die hij tijdens zijn reis maakte. Onlangs heeft hij zijn eerste video online gezet waarin hij het eiland Vágar bespreekt.

Lees ook: Video: Hasselblad-ambassadeur Lars Schneider op de Faeröer Eilanden

Mads Peter Iversen

Mads Peter Iversen is een Deense fotograaf die zich zeer aangetrokken voelt tot het ruige noordelijke landschap. Iversen is daarom al regelmatig op IJsland geweest en voelde zich helemaal thuis in de ruige Faeröer-eilanden.

Kijk voor meer informatie op de website van Mads Peter Iversen.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie