Dagdromer en fotograaf

De droomwereld van Ronny Garcia

Redactie DIGIFO... 4220 0
De Chileense fotograaf Ronny Garcia noemt zichzelf een dagdromer en zijn dromen komen pas echt in uiting in zijn foto's. Door modellen in mooie jurken te fotograferen op zeer afgelegen locaties, creëert hij bijzondere verhalende foto's.

Toen hij op zijn 24ste begon met fotografie maakte hij vooral zelfportretten, vaak conceptueel en kunstzinnig van aard. Tegenwoordig reist hij de hele wereld over om zeer verhalende foto's te maken van modellen, maar springt zelf ook nog regelmatig voor de lens. Onlangs reisde hij door IJsland, waar hij zo geïnspireerd raakte dat er geen dag voorbij ging zonder dat hij een foto maakte.De droomwereld van Ronny GarciaDe droomwereld van Ronny GarciaDe droomwereld van Ronny GarciaDe droomwereld van Ronny GarciaDe droomwereld van Ronny GarciaDe droomwereld van Ronny GarciaDe droomwereld van Ronny GarciaLees ook: Wereldreizend stel maakt prachtige portretten op bijzondere locaties

Ronny Garcia

Twee jaar geleden, terwijl hij op rondreis was door Europa, kocht Carcia zijn eerste camera.  Hij zag een foto op internet en was zo onder de indruk dat hij ook een camera kocht en sindsdien is hij verkocht. Garcia specialiseert zich in conceptuele fotografie waarbij het menselijk lichaam het middelpunt is. Hoewel veel van zijn foto's op afgelegen locaties gemaakt zijn, zijn de foto's niet spontaan. Garcia probeert zoveel mogelijk factoren in te plannen, werkt ideeën uit op papier en hoopt alle details uitgewerkt te hebben voor hij begint met een shoot.

Kijk voor meer foto's van Ronny Garcia op zijn website, facebookpagina of zijn Instagrampagina.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie