Zoon van David Beckham komt met fotoboek

Zoon van David Beckham komt met fotoboek

Jasper van Bladel 808 0
De zoon van voetballer David Beckham, Brooklyn, brengt een fotoboek uit met daarin de foto’s die hij gemaakt heeft voor zijn Instagram-account. Het boek heet ‘What I See’.

Brooklyn Beckham, de zoon van David en Victoria Beckham, is 17 jaar oud en fotografeert veel in zijn vrije tijd. De foto’s publiceert hij op zijn Instagram-profiel. Een selectie zal nu dus in boekvorm verschijnen en de uitgever hoopt dat de beelden een nieuwe generatie inspireren en aanzetten tot fotograferen.

Serieus

Brooklyn wil over enkele jaren graag een kunst- of fotografie-opleiding gaan volgen, dus zijn fotografiehobby is meer dan alleen een onschuldig tijdverdrijf. Het blijft natuurlijk de vraag of hij ook een boek gemaakt zou hebben als hij niet uit een beroemde familie zou komen, maar laten we vooralsnog het boek afwachten en daarna kijken of we hier te maken hebben met een serieus fotograaf of niet. Qua gear heeft Brooklyn niet te klagen, op zijn Instagram-profiel zien we af en toe een Hasselblad voorbij komen en op de cover van zijn boek staat hij afgebeeld met een Leica.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper