Zilveren Camera seminar dinsdag 6 december

charlottelipic 1583 0
De Zilveren Camera organiseert dinsdag 6 december een seminar. De avond heeft als onderwerp: de actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de fotojournalistiek. Lars Boering, directeur van de FotografenFederatie, geeft een presentatie over het onderwerp auteursrecht.

Lars Boering, directeur van de FotografenFederatie, geeft een presentatie over het onderwerp auteursrecht. Een andere presentatie wordt verzorgd door Jerry Lampen, prijswinnaar van onder andere de Zilveren Camera (2003). Verder worden fotografen Jeroen Hofman en Linelle Deunk geïnterviewd.

PhotoQ maakt van de gelegenheid gebruik om haar jaarboek 'De ontdekking' te presenteren. Het eerste exemplaar wordt tijdens het seminar uitgereikt aan Bahram Sagedi, die momenteel een documentaire aan het maken is. Het uitgangspunt hiervan is een beroemde foto van Ed van der Elsken 'Beethovenstraat 1967' Lees hier meer over de documentaire en foto's van Elsken.

Waar en wanneer?

Het seminar wordt gehouden in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam en duurt van 19:00 uur tot 22:00 uur. De entree is gratis maar reserveren kan natuurlijk altijd via de website van de Zilveren Camera


'De ontdekking' - PhotoQ