4K was nog nooit zo soepel

ZeroTech komt met 4k Actioncam met ingebouwde gimbal

Redactie DIGIFO... 563 0
Actioncams zijn nog altijd razendpopulair. Eén van de grootste problemen van actioncams, is dat de beelden vaak heel onrustig zijn, zeker als de camera's gebruikt worden in spectaculaire actie. ZeroTech heeft laten weten dit jaar met de Rollcap op de markt te komen. Een actioncam met ingebouwde gimbal.

De actioncam zal beschikken over een ingebouwde 3-assige stabilisatiegimbal die rustige en soepele beelden moet garanderen, hoe druk de actie ook is. De gimbal kan de camera 30° heen en weer laten draaien, 40° op en neer en 85° laten rollen.

Met de camera zelf is het mogelijk om te filmen in 4K en foto's te maken van 13MP. De beeldhoek is 94 °, wat neer komt op een brandpuntsafstand van 21mm (kleinbeeldequivalent), de camera beschikt over een slow motion functie, kan timelapse beelden maken en beschikt over een HDR-funtie.RollCapLees ook: Casio actioncam: slechts 1.9MP maar extreem lichtsterk

Prijs en beschikbaarheid ZeroTech Rollcap

ZeroTech heeft laten weten dat de actioncam later dit jaar uitkomt, maar kan nog geen precieze datum zeggen. Wel heeft het bedrijf laten weten dat de camera een adviesprijs krijgt tussen de 500 en 600 Amerikaanse dollars.

Kijk voor meer informatie op de website van ZeroTech.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie