ZEISS zet teaser online

ZEISS zet teaser online

PieterMolenaar 753 1
Objectievenfabrikant ZEISS heeft op zijn social media-kanalen een teaser online gezet met als hashtag '#enterZEISS'. De teasertekst spreekt van iets 'speciaals'. Volgende week maakt ZEISS meer bekend over hetgeen het bedrijf voor ons in petto heeft.

Op de teaserafbeelding zijn de silhouten van drie objectieven te zien. Het leek dan ook aannemelijk dat ZEISS volgende week nieuwe objectieven aan zou kondigen. Mirrorless Rumors wist echter al snel te melden dat de aankondiging niets te maken heeft met nieuwe objectieven en ZEISS heeft nu zelf ook verklaard in een comment onder zijn Facebook-posting dat #enterZEISS met iets anders te maken heeft.

Fotocompetitie?

Wat ZEISS volgende week dan wel voor ons in petto heeft, is nog onbekend. Mogelijk zou het 'enter'-gedeelte van de hashtag kunnen slaan op een nieuwe fotocompetitie waarmee bijvoorbeeld ZEISS-objectieven gewonnen kunnen worden. ZEISS organiseert vaker fotowedstrijden. Zo riep het eind vorig jaar in samenwerking met de World Photography Organisation de ZEISS Photography Award-fotocompetitie in het leven.

afbeelding van Anoniem

Een 24 / 35 / 50mm F1.4 ?