Nieuwe ExoLens producten aangekondigd

ZEISS-objectieven voor iPhone 7

Redactie DIGIFO... 1289 0
ExoLens heeft zojuist laten weten dat het bedrijf hun Zeiss-objectieven ook beschikbaar maken voor de iPhone 7. Naast de uitbreiding van deze 'Pro' lijn, komt het bedrijf ook met een 'Prime' lijn, voor artistieke expressie en niet-technisch delen op social media.

In januari kwam ExoLens voor het eerst met een drietal objectieven die door middel van een aluminium beugel aan een iPhone te koppelen, waardoor je met je iPhone foto's kon maken met Zeiss-kwaliteit. De set die in januari werd aangekondigd was alleen beschikbaar voor de iPhone 6 en iPhone 6plus en nu heeft Exolens ook een set aangekondigd voor de iPhone 7. Het bedrijf spreekt niet over compatibiliteit met de iPhone 7 plus met de dubbele cameramodule.ExoLens ZeissLees ook: CES 2016: Zeiss ExoLens objectieven voor iPhone

ExoLens Prime: eenvoudig iphonefoto's met de kwaliteit van Zeiss

Exolens introduceert ook de nieuwe 'Prime' productlijn. Deze lijn is bedoeld voor mensen die graag betere foto's maken met hun iPhone zonder veel tijd en moeite te hoeven steken in het technische aspec hiervan. De objectieven die onder de 'Prime' noemer op de markt komen, zijn het groothoek 0.6x objectief, het telefoto-objectief en de supergroothoek/macro combo.

De Pro objectieven voor de iPhone 7 komen in januari 2017 op de markt en de Prime objectieven moeten in het eerste kwartaal van komend jaar verschijnen.

Kijk voor meer informatie op de website van Exolens.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie