135mm f/2.8

ZEISS introduceert nieuw Batis objectief voor Sony E-Mount

Redactie DIGIFO... 707 0
Het legendarische objectievenmerk ZEISS heeft zojuist een nieuw objectief aangekondigd. In mei verschijnt de ZEISS Batis 2.8/135, het eerste 135mm autofocusobjectief voor de mirrorless-camera's van Sony.

Met de introductie van dit 135mm objectief biedt ZEISS nu vier objectieven in de Batis-serie die speciaal is ontworpen voor gebruik met Sony E-mount camera's. Alle objectieven uit de Batis-serie maken optimaal gebruik van de Sony-sensor en kunnen elk detail vastleggen met een indrukwekkend contrast.

Net als de andere objectieven van ZEISS is niet alleen de scherpte van belang, maar wordt er ook veel aandacht gegeven aan de karakteristieke onscherpte die de objectieven produceren.ZEISS Batis 2.8/135ZEISS Batis 2.8/135ZEISS Batis 2.8/135ZEISS Batis 2.8/135ZEISS Batis 2.8/135ZEISS Batis 2.8/135ZEISS Batis 2.8/135

ZEISS-Objectief met display

Dit nieuwe objectief van ZEISS is, net als de andere objectieven in de Batis-reeks, uitgerust met een klein OLED-display waarmee het zeer precies zichtbaar wordt hoe het scherpteverloop ligt.  Zo wordt het heel eenvoudig om te controleren of het juiste deel van de foto haarscherp is.

Om de scherpte te garanderen is het objectief ook uitgerust met optische beeldstabilisatie.ZEISS Batis 2.8/135

Prijs en beschikbaarheid ZEISS Batis 135m f/2.8

Dit nieuwe ZEISS objectief moet vanaf mei beschikbaar zijn voor camera's met een Sony E-mount voor een adviesprijs van rond de € 2.000,-.

Kijk voor meer informatie op de website van ZEISS en importeur Transcontinenta.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie