Ondanks dubbele camera ZEISS-kwaliteit op je iPhone

ZEISS ExoLens geschikt voor iPhone 7 plus

Redactie DIGIFO... 1131 0
Afgelopen oktober maakte ZEISS een nieuwe serie objectieven bekend die te gebruiken zijn met de iPhone 6, iPhone 6 plus en iPhone 7. Met deze nieuwe objectieven werd het makkelijk dan ooit om met je smartphone foto's te maken van hoge kwaliteit. Of de objectieven ook geschikt zijn voor de iPhone 7 plus, met dubbele cameramodule, was lang onduidelijk. Tot nu.

ZEISS heeft laten weten dat de ExoLens Pro objectieven ook zullen werken met de iPhone 7 plus. ZEISS benadrukt wel dat de objectieven exclusief te gebruiken zijn met het groothoekobjectief en niet met het teleobjectief dat ook in de iPhone 7 plus is ingebouwd. Alle beschikbare ExoLens objectieven zijn te gebruiken met de iPhone 7 plus, maar ZEISS raadt aan vooral de groothoek- en macrozoomobjectieven te gebruiken vanwege het ingebouwde teleobjectief van de iPhone.ZEISS Edge BracketLees ook: ZEISS-objectieven voor iPhone 7

ZEISS Edge Bracket

Naast deze nieuwe informatie over de ExoLens objectieven, heeft ZEISS ook bekendgemaakt met een nieuwe accessoire op de markt te komen. De Edge Bracket is een klein omhulsel dat om de hoek van de iPhone bevestigd kan worden, om zo een 'cold-shoe' flitsschoentje aan je iPhone te bevestigen. Hiermee kan je zeer eenvoudig een groot aantal accessoires aan je iPhone bevestigen zoals externe belichting. Wil je de Edge Bracket niet gebruiken, dan is het mogelijk deze aan je sleutelring te hangen.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van ZEISS en importeur Transcontinenta

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie