Leica Monochrom Oslo

Zeer zeldzame nieuwe Leica-camera te koop voor bijna € 13.000,-

Redactie DIGIFO... 940 0
De Leica-winkel in Oslo heeft bekendgemaakt een zeer exclusieve editie van de Leica M Monochrom te introduceren. Van deze Olso-editie worden er slechts tien gemaakt en geïnteresseerden moeten bijna 13.000 euro neertellen voor een exemplaar.

De Leica M Monochrom is een bijzondere camera die wordt ontwikkeld zonder kleurfilter, waardoor deze alleen zwart-witfoto's kan produceren. Door het ontbreken van de filter levert deze camera prachtige foto's met uitzonderlijke scherpte, een prachtige helderheid en veel details. Nu heeft Leica een speciale editie van deze camera ontworpen die alleen verkocht wordt bij de Leica-winkel in Oslo.Leica Oslo

Lees ook: Zeer zeldzame Leica camera opgedoken

Inclusief bijzonder Leica-objectief

Deze bijzondere Oslo-editie komt met een ultracompact groothoekobjectief met een vast brandpuntsafstand van 28mm en een maximaal diafragma van f/5.6, een moderne versie van het klassieke Leica-objectief uit 1955.

Prijs en beschikbaarheid

De Leica M Monochrom Olso-edition  is alleen te koop bij de Leica-winkel in Oslo, maar is wel wereldwijd beschikbaar. De camera wordt geleverd in een uitgebreide geschenkdoos met een zwarte leren camerariem en echtheidscertificaat.

De camera kost 118.000 Noorse Kronen, wat omgerekend neerkomt op € 12.679,39. Niet niks, maar voor de echte verzamelaar het overwegen waard.

Kijk voor meer informatie op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie