Portretobjectief voor een beperkt budget

Yongnuo komt met budgetvriendelijke 85mm f/1.8

Redactie DIGIFO... 881 0
De Chinese objectievenfabrikant Yongnuo heeft een nieuw goedkoop portretobjectief aangekondigd. Het nieuwe YN85 f/1.8C objectief is de nieuwste telg uit de reeks Yongnuo-objectieven die sprekend lijken op klassieke objectieven, maar voor een fractie van de prijs worden aangeboden.

Het gerucht hing al een tijdje in de lucht, maar het hoge woord is er nu eindelijk uit. Yongnou heeft aangekondigd een nieuw budgetvriendelijk 85mm portretobjectief op de markt te brengen. Het ontwerp van het nieuwe objectief van Yongnuo is gebaseerd op het 85mm-objectief van Canon en is eveneens opgebouwd uit 9 lenselementen in 6 groepen. Het Yongnuo-objectief heeft een gewicht van rond de 460 gram, beschikt over een filterdiameter van 58mm en kan al scherpstellen vanaf 85cm.YongnuoLees ook: Ook nieuw Yongnuo 85mm Canon-objectief

Prijs en beschikbaarheid Yongnuo 85mm f/1.8

Yongnuo heeft het nieuwe objectief aangekondigd op hun facebookpagina en laat weten dat het objectief direct beschikbaar is voor een adviesprijs van rond de $ 177,- voor camera's met een Canon EF-vatting. Het objectief is nog niet beschikbaar voor Nikon-camera's, maar dit zit wel in de pijpleiding.

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Yongnuo.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie