In-camera stitching en live streaming

YI Technology komt met 360-graden VR-camera

Redactie DIGIFO... 696 0
YI Technology heeft een nieuwe 360-graden camera aangekondigd die met 30 beelden per seconde kan filmen in een resolutie van 5.7K. Ook kan deze camera de beelden automatisch stitchen en direct streamen via social media.

Het hart van de camera is een 12MP sensor van Sony die 5.7K 360-graden beelden kan produceren. De camera kan beelden tot 4K zelf stitchen zodat je dat niet meer achteraf hoeft te doen en kan beelden tot 2.5K direct streamen.

De camera moet al in juni beschikbaar zijn voor een adviesprijs van rond de € 400,-.YI Technology komt met 360-graden VR-cameraLees ook: Gespot op photokina – YI M1
Lees ook: YI Erida – Filmen met 120 km/u

YI Technology

Toen we in september de YI Technology-stand bezochten op de photokina waren we niet heel erg onder de indruk van dit nieuwe Chinese cameramerk. De nieuwe camera die ze daar tentoonstelde leek niet helemaal van deze tijd. Zo had deze camera verschillende templates waarin poses werden voorgedaan zodat 'vrouwen ook goede foto's kunnen maken'. Sinds september heeft YI Technology echter flink aan de weg getimmerd en komt het bedrijf met het ene veelbelovende product na het andere. Zo heeft het bedrijf een drone uitgebracht met een maximum snelheid van 120 km/u en is onlangs de YI 4K plus aangekondigd, de eerste actioncam die met 60 beelden per seconde in 4K kan filmen.

Kijk voor meer informatie op de website van YI Technology.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie