Razendsnelle Chinese drone in aankomst

YI Erida – Filmen met 120 km/u

Redactie DIGIFO... 866 0
YI Technology heeft aangekondigd met een drone op de markt te komen. De YI Erida is de eerste commercieel verkrijgbare drone die volledig uit koolstofvezel is opgebouwd en moet de snelste tricopter ter wereld zijn.

Volgens het bedrijf kan de Erida snelheden bereiken tot 120 kilometer per uur en kan de drone tot 40 minuten in de lucht blijven met één acculading. De drone beschikt over een 4K actioncam dat in te stellen is door middel van een touchscreen, een geavanceerd gimbalsysteem dat voor rustig beeld moet zorgen en komt met opvouwbare rotors zodat de drone eenvoudig mee te nemen is.YI 4K+Lees ook: Gespot op photokina – YI M1

YI 4K+

Naast de razendsnelle drone laat YI Technology ook weten met een nieuwe actioncamera op de markt te komen. De YI 4K+ is de derde actioncamera van het bedrijf en biedt de mogelijkheid om in 4K te filmen met 60 beelden per seconde.

YI Technology heeft nog maar een tipje van de sluier opgelicht over de nieuwe producten en belooft tijdens CES, de technologiebeurs in Las Vegas volgende maand,  een uitgebreide presentatie van de drone en actioncam.

YI Technology

YI Technology is een relatief nieuw bedrijf dat langzaam maar zeker steeds beter zijn weg weet te vinden in de Westerse wereld. In september spraken we nog over de seksistische camera die het bedrijf presenteerde op de photokina, maar ondertussen worden de producten van de camerafabrikant met veel enthousiasme ontvangen.

Kijk voor meer informatie op de website van YI Technology.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie