World Photography Awards verhuizen naar Londen

Redactie 708 0
Sony heeft een andere bestemming gevonden voor haar World Photography Awards. Voor het eerst in de historie van het toonaangevende festival vindt deze niet in het Franse Cannes, maar in het Engelse Londen plaats.

De Sony World Photography Awards behoren tot de grootste en belangrijkste fotografiefestivals ter wereld. Voorheen vond het evenement altijd in de Franse badplaats Cannes plaats, maar voor de komende editie vormt Londen het toneel. Daar zal de awardshow op 27 april volgend jaar tegelijkertijd met het jaarlijkse World Photography Festival & Exhibition de grootste fotografen ter wereld trekken.

Londen

Het is voor Londen de eerste keer dat er een dergelijk groot evenement op fotografiegebied plaatsvindt. Net als voorgaande jaren zal er gewerkt worden volgens het bekende recept van seminars, workshops en tentoonstellingen. Juryleden voor deze editie van de World Photography Awards zijn onder andere Pulitzerprijswinnares Liu Hueng Shing, fotograaf RJ Muna en specialisten als Mike Trow (Photo Editor, Vogue).

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie