Workshops voor 100 euro bij Fotoschool Rotterdam

Julian 696 0
In januari gaan in de Fotoschool Rotterdam een aantal korte praktijkgerichte workshops van start. Meedoen kost 100 euro. Er is keuze uit portret in de studio, creatief flitsen, avondfotografie of architectuur.

Bij portret in de studio ga je onder leiding van een docent met je eigen model en de studio­apparatuur aan de slag om het eindresultaat te verkrijgen dat je voor ogen staat. Creatief flitsen leert je mooiere resultaten te behalen met je flitser en de combinatie flitslicht/aanwezig licht optimaal te maken. Tijdens de workshop avondfotografie krijg je aanwijzingen en ga je eropuit om de sfeer van nachtelijk Rotterdam zo mooi mogelijk vast te leggen. In de workshop architectuur zul je ook Rotterdam ingaan en ligt de nadruk op het vastleggen van de bijzondere gebouwen.

Groningen
Eerder werden de workshops voor 100 euro al in Groningen aangeboden. Het aanbod is op deze locatie iets anders. In plaats van architectuurfotografie kun je in Groningen de workshop landschapsfotografie volgen. De workshops in Groningen vinden in december plaats.

De workshops bestaan uit drie delen:

  • Beknopte inleiding met technische en inhoudelijke informatie van de professional
  • Praktijkgedeelte onder leiding van de docent
  • Nabespreking waarin de resultaten uitgebreid aan bod komen

Inschrijven kan via www.fotoschool.nl, op moment van schrijven staan de cursussen in Rotterdam nog niet op de website. Deze zullen volgens de PR-woordvoerster echter snel toegevoegd worden.