Workshop studiobelichting met Brendan de Clercq

Workshop studiobelichting met Brendan de Clercq op 27 juni

Julian 7119 4
In samenwerking met Olympus organiseren we tijdens het OM-D Photography Playground Atelier in Amsterdam een aantal exclusieve workshops met topfotograaf Brendan de Clercq. Voor slechts 30 euro kun je erbij zijn!

Olympus Playground AtelierIn Amsterdam vindt tot en met 13 juli het Olympus OM-D Photography Playground Atelier plaats. Een interactieve tentoonstelling waar je diverse spectaculaire lichtkunstwerken kunt fotograferen met de Olympus OM-D E-M10. Wij bezochten vorig jaar al de Photography Playground in Berlijn (lees ons verslag hier) en we kunnen je een bezoekje aan de fotografenspeeltuin van harte aanbevelen!

Het OM-D Photography Playground Atelier is gratis te bezoeken en je krijgt eveneens voor nop de de Olympus OM-D E-M10 uitgeleend om aan de slag te gaan. Na je bezoek dien je de camera weer in te leveren, het geheugenkaartje mag je houden zodat je thuis de foto's kunt bekijken.

Exclusieve workshop Studiobelichting met Brendan de Clercq

Wij bieden je in samenwerking met Olympus de kans aan om je bezoek te combineren met een leerzame workshop van topfotograaf Brendan de Clercq! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de workshop studiobelichting op vrijdag 27 juni. De workshop duurt van 12 tot 15 uur, kost slechts 30 euro per persoon en lunch is inbegrepen.

Brendan de Clercq legt je in deze workshop precies uit hoe je het licht in de studio naar je hand kunt zetten. De workshop focust op de theorie en het gedrag van licht en een praktijksessie, waarin je leert hoe je diverse lichtvormers toepast. Brendan werkt met lichtvormers van Profoto en laat je alle mogelijkheden zien. Van softbox en paraplu tot zoom reflector en hardbox, na deze workshop hebben ze voor jou geen geheimen meer.

Details en aanmelden

  • Vrijdag 27 juni: workshop studiobelichting
  • Fotograaf: Brendan de Clercq
  • Locatie: Spuistraat 172, Amsterdam
  • Inclusief: Lunch & drankje & toegang tot de Olympus Playground
  • Prijs: € 30,- (per persoon, per workshop)
  • Vol = vol!

Klik hier om je aan te melden >

Foto: Brendan de Clercq

Programma

12.00 - Ontvangst met lunch
12.30 - Welkomstwoord namens DIGIFOTO Pro en Olympus
12.35 - Presentatie Olympus OM-D door Brendan de Clerq
13:00 - Start workshop
15.00 - Einde

Voor of na de workshop heb je alle tijd om aan de slag te gaan in het Olympus OM-D Photography Atelier. Je kunt hier dagelijks terecht tussen 11 en 19 uur.

Foto: Brendan de Clercq
Foto's © Brendan de Clercq

afbeelding van rvaneck

Er staat "zaterdag 27 juni", is het nu vrijdag 27 juni? Of zaterdag 28 juni?

afbeelding van Julian

Excuses, het is 27 juni, vrijdag. Aangepast.

afbeelding van Henry Retel

wil graag aan die van zaterdag mee doen, maar ehm dertig is geen geld...

Echter verwacht ik dat jullie een cruciale fout begaan.

Het OM-D Photography Playground Atelier is gratis te bezoeken en je krijgt eveneens voor nop de beschikking over de Olympus OM-D E-M10 om aan de slag te gaan. Ook het geheugenkaartje mag je houden zodat je thuis de foto's kunt bekijken.

Houd dus in volgens jullie tekst dat de Olympus OM-D E-M10 gratis mee naar huis genomen mag worden ;)

afbeelding van Julian

De OM-D E-M10 moet je weer inleveren na je bezoek aan de Playground. Helaas ;) Dat zullen we verduidelijken.