Workshop fotoboeken maken van Cultuur-Ondernemen

Redactie 1159 0
Veel fotografen en ontwerpers hebben een mooi concept of publicatieplan liggen voor een boek. Maar hoe maak je er nu een echt fotoboek van? Tijdens de workshop in het Nederlands Fotomuseum Rotterdam kun je het allemaal leren.

Cultuur-Ondernemen is de organisator van de workshop die op 11 februari 2011 plaatsvindt. Alle fotografen en ontwerpers die al een concept of publicatieplan hebben, kunnen eraan deelnemen. De workshop wordt gegeven door Frank van der Stok (kunsthistoricus, boekenmaker en curator) en Barbera van Kooij (NAI Publishers).

Tijdens het ochtendprogramma van de workshop wordt er aandacht besteed aan een aantal aspecten van het maken van een fotoboek. In de middag staat het bespreken van het portfolio centraal. Dit gebeurt in twee groepen onder leiding van Frank van der Stok en ontwerper en boekenmaker Hans Gremmen.

Deelname

Om deel te kunnen nemen dien je een motivatie en een korte omschrijving van je concept of publicatieplan op te sturen naar Veronica Hekking via vhekking@cultuur-ondernemen.nl.

De deadline voor de aanmelding is 28 januari 2011 en de kosten voor deelname bedragen tachtig euro. Meer informatie over het programma van de workshop en aanmelding kun je vinden op de website van Cultuur-Ondernemen.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie