WORK - eindexamenexpositie Fotoacademie

Redactie 743 0
De voorbereiding voor de eindexamenexpositie 'WORK' van de Fotoacademie is in volle gang. Het resultaat is van 18 tot en met 20 december te zien tijdens de expositie in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam.

WORK is de eindexamenexpositie van nieuw Nederlands fotografietalent van de Fotoacademie Amsterdam en Rotterdam. Tijdens deze expositie wordt werk getoond uit verschillende disciplines, waaronder mode, illustratief, portret, journalistiek/documentair, landschap en autonoom. Daarnaast laten alle deelnemers hun portfolio zien.
 
De studenten zijn nu bezig met de laatste voorbereidingen. Half december zal een groep externe beoordelaars haar oordeel vellen over het eindexamenwerk. Deze eindexamencommissie wordt gevormd door mensen uit het vakgebied. De geslaagden zijn tijdens de expositie aanwezig in Pakhuis de Zwijger om werk en portfolio toe te lichten.
 
Op www.workexpo.nl roepen de studenten het publiek op naar hun eindexamenexpositie WORK te komen. Deze website is speciaal voor deze gelegenheid door de studenten ontwikkeld en omvat een kleine selectie van hun werk, hun motivatie en hun contactinformatie. Het beeldmateriaal op deze pagina wordt regelmatig door de studenten zelf gewisseld.


Foto: Remco Muntz


Foto: Monique Eller

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie