Wordpress lanceert portfoliowebsites voor fotografen

Julian 4274 4
Met Wordpress kun je vrij eenvoudig een eigen website in elkaar zetten. Aanvankelijk was de dienst met name geschikt voor blogs, al kon je met een 'theme' al een aardige fotowebsite maken. Dat is nu nog makkelijker, met de toevoeging van portfolio's.

Op dit moment heb je via www.wordpress.com/portfolios/ keuze uit 31 verschillende 'Portfolio Themes'. Dat zullen er in de toekomst waarschijnlijk meer worden, want iedere ontwerper kan zelf portfolio's toevoegen. Sommige Portfolio Themes zijn gratis, voor andere moet je betalen.

Thema's kun je standaard van een andere achtergrondkleur en header voorzien. Wil je meer aanpassingen maken om je website naar eigen smaak in te richten, dan kun je voor 30 dollar per jaar een 'custom design upgrade' aanschaffen, waarna je meer controle krijgt over je site.

Wordpress Portfolios

afbeelding van Pbeter

Leuk maar bepaald niet gratis...

afbeelding van Willem Laros

Voor andere moet je betalen. Niet anderen. Die 'n' is voorbehouden aan mensen.

afbeelding van e.uijlings

Prettig om ook eens iemand tegen te komen die al die vreemde taalfouten op deze site ook signaleert en de moeite neemt de auteur daar op te wijzen. We hebben zo'n mooie, rijke taal met veel nuances; jammer om dat via 'social-media-sneltaal' kapot te zien gaan :-( . Doodvermoeiend soms, om je door interessante stukjes heen te worstelen waarbij constant tegen de grondbeginselen van d of t gezondigd wordt.

afbeelding van Anonymous

Hebben ze op deze website inderdaad wel een handje van. Geen geld voor een goede eindredactie?