WK-fotoblog: Mini-safari (24)

Redactie 401 0
Michael Kooren houdt voor DIGIFOTO Pro gedurende het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika een fotoblog bij. Zondag had de complete Reuters-ploeg een rustdag en gingen ze op safari.

Giraffes

Even later een paar giraffes en weer instemmend gemompel. Dat gaat de goede kant op. Helaas ging alles daarna bergafwaarts, een enkele zebra, een paar wildebeesten, nog een giraffe (was het dezelfde?) en een nijlpaard die weigerde zijn kop uit het water te halen.


Koud

Het was bovendien ijzig koud en aangezien mijn wind/regenjack ook in de lenstas zat die gestolen is, zat ik behoorlijk te vernikkelen. We proberen het nog een uurtje, maar de oogst blijft mager. Het wordt wel steeds drukker in het park en op een gegeven moment lijkt het wel spitsuur op de weg. We naderen het restaurant. En we zijn niet de enigen die honger hebben. De lunch was uitstekend, maar bleek gepland aan het einde van de tocht. Dat was wel een klein dompertje. Het werd dus een echte mini-safari, zonder de Big Five, maar het was wel gezellig. Maandag verkas ik weer naar Capetown. De Kaap kleurt weer Oranje!

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie