Zoektocht naar spectaculaire foto's beëindigd

Winnaars Red Bull Illumine 2016 bekend

Redactie DIGIFO... 900 0
Red Bull is meer dan alleen een energydrink. Het bedrijf is druk in de weer met allerlei spectaculaire extreme sporten zoals mountainbiken, klimmen en formule 1. Ook heeft Red Bull elk jaar een zoektocht naar spectaculaire foto's. De winnaars van de Red Bull Illumine Awards 2016 zijn vorige week bekendgemaakt.

Afgelopen week was in Chicago de award-ceremonie voor de beste action/adventure foto van het jaar. Tijdens deze ceremonie zijn de 55 beste foto's onthuld, waaronder de elf winnaars van de categorieën én een overall winnaar. De categorieën zijn 'Close-up', 'Energy', 'Enhance', 'Lifestyle', 'New Creativity', 'Playground','Masterpiece by Yodobashi',' Sequence by Sony', 'Spirit', 'Wings' en 'Mobile'. De 'Overall' prijs is gewonnen door Lorenz Holder met zijn foto van een BMX-er over deze klassieke brug in Duitsland.RedBull Illumine 2016RedBull Illumine 2016RedBull Illumine 2016RedBull Illumine 2016RedBull Illumine 2016RedBull Illumine 2016RedBull Illumine 2016RedBull Illumine 2016RedBull Illumine 2016RedBull Illumine 2016RedBull Illumine 2016Lees ook: Red Bull Illume Image Quest 2016 – Grootse fotowedstrijd

Red Bull Illumine boek

De beste inzendingen van de Red Bull Illumine 2016 wedstrijd zijn opgenomen in een mooi koffietafelboek. In het boek staan de 275 halve-finalisten afgedrukt met de top 55 foto's uitgelicht met informatie over de fotografen, verhalen achter de foto's en technische details. Mocht je geïnteresseerd zijn in dit boek, dan moet je er snel bij zijn. Er worden slechts 5.000 exemplaren gedrukt. Elk exemplaar is genummerd en wordt geleverd met een afdruk van de winnende foto.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Red Bull Illumine.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie