Winnaars PI2014 Covershoot en VANMOOF-shoot bekend!

Julian 3011 6
Op Professional Imaging 2014 zetten we op onze stands jullie op de foto. Daarmee maakte je kans op mooie prijzen. Vandaag maken we de winnaars van de Covershoot én de VANMOOF-shoot bekend!

We wisten maar liefst 481 fotografen zover te krijgen om een keer voor in plaats van achter de camera plaats te nemen bij de DIGIFOTO Pro Covershoot. Dat leverde vele leuke covers op!

Bekijk hier alle foto's van de DIGIFOTO Pro Covershoot 2014

Iedereen die op de foto ging maakte kans op mooie prijzen. Transcontinenta stelt een Tamron 90mm f/2.8 Di VC Macro-objectief beschikbaar, Canon Nederland een PowerShot SX700 HS en we mogen een Seagate Central 4TB weggeven. Op willekeurige basis zijn de winnaars gekozen uit alle inzendingen. Dit zijn de gelukkigen!

Winnaar Tamron 90mm f/2.8 Di VC USD Macro 1:1

Willem ging op de foto bij de DIGIFOTO Pro Covershoot en sleept de Tamron 90mm f/2.8 Di VC USD Macro 1:1 ter waarde van €649,95 in de wacht, beschikbaar gesteld door Transcontinenta. Gefeliciteerd!

Willem

Winnaar Canon PowerShot SX700 HS

Van Canon Nederland mogen we een PowerShot SX700 HS weggeven. Maureen is de gelukkige winnaar van deze krachtige superzoomcompact. Gefeliciteerd!

Maureen

Winnaar Seagate Central 4TB

Jeffrey kan zijn foto's voortaan veilig opslaan op de Seagate Central 4TB. Hij is onze derde winnaar van de PI2014 Covershoot. Gefeliciteerd!

Jeffrey

Winnaar VANMOOF-shoot

Wie op de geur van onze stroopwafelkraam afkwam, kon ook op de foto met een exclusieve DIGIFOTO Pro VANMOOF-fiets. We wisten 432 bezoekers over te halen om plaats te nemen voor de camera. Ook uit deze inzendingen hebben we willekeurig een winnaar gekozen. En dat is...

VANMOOF winnaar

Bekijk hier alle foto's van de VANMOOF / Stroopwafel-fotoshoot

Bedankt!

Namens DIGIFOTO Pro en digifoto Starter willen we alle bezoekers van harte bedanken voor hun deelname.

Met dank aan Transcontinenta, Canon Nederland, Seagate en VANMOOF voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Meer winnen

Buiten de prijzen gevallen? Check onze fotowedstrijden! Momenteel hebben we twee wedstrijden lopen, waarin je onder andere een Olympus OM-D E-M10 en nog zo'n limited edition DIGIFOTO Pro VANMOOF kunt winnen!

afbeelding van wllm

Zo hé, dat is nog 'ns een begin van een goed weekend! Fantastisch, bedankt DigifotoPro en Transcontinenta.

afbeelding van Elle Elskamp

Willem, van harte proficiat!!! Geweldig leuk voor je.

afbeelding van koorelle

Dat was ik Wllm.

afbeelding van jeffreyst

Dat is zeker een mooi begin van het weekend. Thnx DigifotoPro :)

afbeelding van ReflectionsFromWithin

Gefeliciteerd @ winnaars! Echt leuk zeg!

afbeelding van Jeroen van de wetering

Jeahoegoe!!! Een super toffe beurs gehad met top sprekers. en een hele gave fiets op de koop toe! Bedankt digifotopro! Ik fiets snel even langs ;-)