Winnaars Photo Academy Award 2009 in DIGIFOTO Pro Special

Raymond 418 0
Vrijdag 11 september vindt in het Fotomuseum Den Haag de feestelijke uitreiking plaats van de Photo Academy Award 2009. In een extra editie van DIGIFOTO Pro, welke 16 september in de winkels ligt, komen de winnaars en de genomineerden aan het woord over hun werk.

De prijsuitreiking is in handen van juryvoorzitter Hans Aarsman. Het evenement is tevens het startschot voor de expositie van alle 31 genomineerden in het Fotomuseum Den Haag. Deze expo is daar tot 20 september te bewonderen. Daarna is de tentoonstelling te zien in  Groningen, Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. 

DIGIFOTO Pro Special Edition

Ter ere van de Photo Academy Awards 2009 geeft DIGIFOTO Pro een Special Edition uit. In de 84-pagina's tellende extra uitgave vind je het werk van alle winnende en genomineerde fotografen. Bovendien komen zowel de talenten als de juryleden aan het woord over het werk. De DIGIFOTO Pro Special Edition: Photo Academy Award 2009 is vanaf 16 september te vinden in de kiosk en is te koop voor €5.95.

The Photo Academy Award 2009

The Photo Academy Award 2009 is een initiatief van de Fotoacademie (Amsterdam, Rotterdam, Groningen) en is er voor fotografiestudenten van fotografieopleidingen op hbo-niveau in Nederland en België. De 12-koppige jury kende onder leiding van juryvoorzitter Hans Aarsman 57 nominaties toe aan 31 deelnemers. The Photo Academy Awards 2009 worden vrijdag 11 september 2009 in het FotoMuseum in Den Haag uitgereikt.

De overall winnaar van de Photo Academy Award 2009 ontvangt 5.000 euro en diverse opdrachten en publicaties in en voor diverse magazines. In totaal zijn dit jaar voor de Photo Academy Awards 2.113 foto's ingezonden door 175 studenten afkomstig van 23 verschillende opleidingen.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond