Na een 12 uur durende race zijn dit de winnaars

Winnaars Amsterdam Urban Photo Race bekend

Redactie DIGIFO... 1595 0
Eerder dit jaar was in Amsterdam de Urban Photo Race, een race door de stad waarbij teams 12 uur de tijd hadden om 18 foto's te maken met 6 thema's. Nu zijn de winnaars bekendgemaakt.

Begin juni liepen er 190 fotografen door onze hoofdstad met als doel het maken van de mooiste foto's. De jury heeft alle foto's goed onder de loep genomen en heeft besloten dat Ferry Verwijk de mooiste foto's heeft gemaakt. Verwijk wint een geldprijs van € 300,- en mag een aantal afdrukken mee naar huis nemen. Marco Bollaart werd tweede bij deze wedstrijd en Sven Hoffman kwam als derde uit de bus. De winnaar van de beste thema foto is iets uitgelopen en wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.Urban Photo RaceLees ook: Ontdek Amsterdam met de Urban Photo Race

Urban Photo Race expositie

De organisatie van de Urban Photo Race is ervan overtuigd dat alles er beter uitziet als het groot aan een muur hangt en daarom is de afsluiting van de Urban Photo Race een expositie in het Volkshotel aan de Wibautstraat. Deze expositie vind plaats op 9 oktober en duurt tot ongeveer half 9. Tijdens deze expositie zullen ook de prijzen worden uitgereikt.    

Voor meer informatie over de Urban Photo Race en de expositie kun je kijken op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie