Winnaar Travel Photographer of the Year 2010 bekend

Redactie 635 0
De Canadese humanitaire documentaire fotograaf en optometrist Dr. Larry Louie is met zijn zwart-wit beelden van Mali en China benoemd tot Travel Photographer of the Year 2010. Fotografen uit meer dan zeventig landen deden mee aan de fotowedstrijd.

De jury moest kiezen uit duizenden inzendingen. Deelnemers uit vierendertig landen werden genomineerd en fotografen uit achttien landen sleepten awards uit de verschillende categorieën in de wacht. De jury was het er unaniem over eens dat Larry als winnaar uit de bus zou komen.

Sponsors

Zoals altijd wordt een grote selectie van de prijzen van TPOTY aangeboden door sponsors als Adobe, Genesis Imaging, Intrepid Travel, Lee Filters, Lexar, Foto Iconic, Plastic Sandwich, Wacom en Young Photographers Alliance.


Prijzen

In aanvulling op de titel van Travel Photographer of the Year 2010, wint Larry een TPOTY cashbeurs van 1000 dollar, een Intrepid Travel reis naar Laos, Thailand en Vietnam, Adobe CS5 Design Premium-software, een Lexar 400x ® Professional 32GB CompactFlash-kaart en  kaartlezer en een lederen portefeuille van Plastic Sandwich.

De overige prijzen zijn verdeeld onder de vele andere winnaars in de verschillende categorieën.

Foto's © Larry Louie

Winners' Gallery

De winnende beelden kunnen online worden bekeken in de Winners’ Gallery op website. TPOTY. De foto's maken eind januari hun publieke debuut op de TPOTY tentoonstelling in Adventure Travel Live in Londen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie