Winnaar fotowedstrijd 'Vakantiegevoel' bekendgemaakt

Raymond 969 0
Nog nooit kregen we zoveel inzendingen op een fotowedstrijd. Niet zo raar. De prijs is deze keer niet mis: een professionele Eizo ColorEdge CG222W t.w.v. 1089 euro. Vandaag maken we de winnaar bekend.

Eén inzending sprong duidelijk tussen de vele vakantieplaten uit. De foto van Hans Palmboom is humoristisch, actueel, origineel en zowel qua voorbereiding als fotografische uitwerking uitstekend verzorgd.

Veel woorden zullen we er niet aan vuil maken. Hans Palmboom, gefeliciteerd met deze mooie monitor!

Deze winnende foto wordt ook gepubliceerd in DFPRO 3.2009, welke eind september in de winkels verschijnt. Niets gewonnen? Niet getreurd. Binnenkort zullen we nieuwe wedstrijden aankondigen.

Winnaar - Hans Palmboom


Foto: Hans Palmboom


afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond